Jeugdwerkactie

Als verenigingen zijn we met elkaar in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Jeugdwerkactie. De doelen van dit jaar: JBGG, EVGG, ZGG.
Zie voor meer informatie: www.bijbelbinnenbereik.nl
De quiz avond begint om 19:25, dus zorg dat je klaar zit!

Meedoen met de quiz en veiling

Via de website slido.com kun je meespelen met de quiz, meebieden tijdens de veiling en stemmen bij de fotowedstrijd. Vul achter het # gemeenteavond in en doe mee! Het is handig om de uitzending via een laptop te bekijken en met een telefoon mee te doen op Slido. Je kunt ervoor kiezen om je echte naam te gebruiken of een nickname in te voeren. Na winst bij de quiz of veiling graag meteen contact door een appje te sturen naar het telefoonnummer dat in beeld komt. Deel ook gerust foto’s van hoe jullie meekijken met ons. Wij laten die weer in de uitzending zien, zodat het een echte gemeenteavond is. We wensen u veel plezier!

Bied op een laptop en win!

Gedurende de hele avond kan er op een laptop worden geboden. Je kunt het geld overmaken via een betaalverzoek of via deze QR-code die tijdens de uitzending in beeld zal zijn. Degene die aan het eind van de avond het meeste geld voor de laptop heeft overgemaakt, wint de laptop. In de uitzending maken we regelmatig een tussenstand bekend. Je kunt telkens een klein bedrag overmaken. Al jouw geld wordt dan bij elkaar opgeteld en dat is jouw totaalbedrag wat je voor de laptop over hebt. De laptop is gesponsord door Twente PC, dus al het geld komt ten goede aan de jeugdbond actie.

Maaltijdentour

Op D.V. 1 maart organiseren we een maaltijdentour. Het is hierbij de bedoeling dat er 3 gangen worden genuttigd, bij twee verschillende gezinnen thuis. U kunt hier ook aan meedoen! U mag bij een ander gaan eten, of iemand kan bij u komen eten. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link.
De eerste gang begint om 18.00 uur, het hoofdgerecht en nagerecht nuttigt u bij een volgend adres om 19:15. Aansluitend is er om 21:00 uur een borrel in de kerk, waarbij de +16 u graag ontvangt! Hier kunt u ook betalen.

Fotowedstrijd

Van de ingezonden foto’s zijn er 4 foto’s genomineerd. Tijdens de uitzending zullen deze foto’s te zien zijn, waarna er online gestemd zal worden over de winnende foto!

Huiskamerconcert

Anne Tinholt en Laura Overeem geven op zaterdagavond 20 april een prachtig huiskamerconcert. Wees er snel bij, want er zijn maar 20 kaarten beschikbaar! De kaartjes kosten € 20 per stuk.

    Voornaam / Voorletter(s):
    Achternaam:
    Email:
    Aantal kaarten: