Eindejaarsontmoetingsdag

Vuurkorven, de geur van verse oliebollen, samen stamppot eten, binnen of buiten in een van de tenten. We hebben het door corona moeten missen. Dit jaar hopen we elkaar aan het einde van het jaar weer te ontmoeten tijdens de eindejaarsontmoetingsdag op D.V. vrijdag 30 december van 16. 00 uur – 20.00 uur.

Oliebollen en appelbeignets
U kunt weer heerlijke oliebollen en appelbeignets van Echte Bakker Keurhorst bestellen en deze op de eindejaarsontmoetingsdag ophalen. Bestellen kan tot 28 december 18.00 uur via het bestelformulier rechts op deze pagina. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw bestelling. U kunt de bestelling betalen bij het afhalen (pin of contant).

Stamppottenbuffet en patat
Komt u gezellig mee-eten? Dat kan tussen 17.00 en 19.30 uur. Voor de volwassenen zijn er diverse stamppotten en voor de kinderen patat met een frikandel. Aanmelden hiervoor kan tot 28 december 18.00 uur via het bestelformulier rechts op deze pagina (zie bovenstaande uitleg).

Kinderen en jongeren
Voor de kinderen en jongeren is er ook van alles te beleven: Tafeltennissen, sjoelen, marshmallows roosteren, knutselen of andere spelletjes doen.

Samenzang
Vanaf 16.30 uur en vanaf 19.00 uur is er in de kerk de mogelijkheid om een half uur samen psalmen en liederen te zingen onder begeleiding van Anne Tinholt.

Verkoopkramen
De plaatselijke zendingscommissie en de vrouwenvereniging zijn aanwezig met een verkoopkraam. Ook is er een kraam met dagboeken (om te kopen of om oude dagboeken in te leveren).

Talentenspel
Ook dit jaar organiseren we weer het talentenspel. Via dit formulier (klik hier) kunt u uw/jouw talent aanbieden. Kunt u goed banden plakken, houdt u van koken, maakt u graag een wandeling of heeft u een hobby waar u een ander in mee wilt nemen? Meld u dan direct aan! Tijdens de eindejaarsontmoeting zijn de talenten (voor het goede doel) te koop voor gemeenteleden.
Heeft u vragen over het talentenspel of wilt u zich liever telefonisch opgeven? Bel of app dan Iris IJsselstein op 06-58915460.

Geen bestelling gedaan maar toch genieten van deze gezelligheid? We heten u van harte welkom. Er is genoeg te zien en te beleven.

Opbrengst
Koffie, thee en al het andere drinken is gratis. De maaltijden worden tegen kostprijs georganiseerd, omdat we iedereen graag in de gelegenheid willen brengen andere gemeenteleden te ontmoeten.
De opbrengst van de oliebollen, appelbeignets en talenten is bestemd voor alle uitgezonden gemeenteleden.
De opbrengst van de verkoopkramen zijn bedoeld voor de PZC en een bijzonder doel van de vrouwenbond.

Hartelijke groeten van de eindejaarscommissie,
Carolien, Marcel, Klaas, Mariska, Iris

Bestelformulier

Het is niet meer mogelijk om bestellingen door te geven.