Skip to main content

Eindejaarsontmoetingsdag

Vuurkorven, de geur van verse oliebollen, samen stamppot eten, binnen of buiten in één van de tenten. Vorig jaar zorgden deze ingrediënten voor een fijne dag met mooie ontmoetingen. Dit jaar hopen we elkaar weer te ontmoeten op D.V. vrijdag 29 december van 16.00 uur – 20.00 uur.
(En voor alle gemeenteleden die er vorig jaar ook bij waren: we zeggen u alvast toe dat dit jaar het licht aanblijft en de stamppot echt warm is!)

Oliebollen en appelbeignets
U kunt weer heerlijke oliebollen en appelbeignets van Echte Bakker Keurhorst bestellen en deze op de eindejaarsontmoetingsdag ophalen. Bestellen kan tot 28 december 18.00 uur via het bestelformulier rechts op deze pagina. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw bestelling. U kunt de bestelling betalen bij het afhalen (via QR-code, pin of contant).

Stamppottenbuffet en patat
Komt u gezellig mee-eten? Dat kan tussen 17.00 en 19.30 uur. Voor de volwassenen zijn er diverse stamppotten en voor de kinderen patat met een frikandel. Aanmelden hiervoor kan tot 27 december 18.00 uur via het bestelformulier rechts op deze pagina (zie bovenstaande uitleg).

Kinderen en jongeren
Voor de kinderen en jongeren is er ook van alles te beleven: springkussen, tafeltennissen, tafelvoetballen, sjoelen, marshmallows roosteren, knutselen of andere spelletjes doen.

Samenzang
Vanaf 16.30 uur en vanaf 19.00 uur is er in de kerk de mogelijkheid om een half uur samen psalmen en liederen te zingen.

Verkoopkramen
De plaatselijke zendingscommissie en de JV-actiecommissie zijn aanwezig met een verkoopkraam. Ook is er een kraam met dagboeken (om te kopen of om oude dagboeken in te leveren).

Talentenspel
Ook dit jaar organiseren we weer het talentenspel. Via dit formulier (klik hier) kunt u uw/jouw talent aanbieden. Kunt u goed banden plakken, houdt u van koken, maakt u graag een wandeling of heeft u een hobby waar u een ander in mee wilt nemen? Meld u dan direct aan! Tijdens de eindejaarsontmoeting zijn de talenten (voor het goede doel) te koop voor gemeenteleden.
Heeft u vragen over het talentenspel of wilt u zich liever telefonisch opgeven? Bel of app dan Iris IJsselstein op 06-58915460.

Opbrengst
Koffie, thee en al het andere drinken is gratis. De maaltijden worden tegen kostprijs georganiseerd, omdat we iedereen graag in de gelegenheid willen brengen andere gemeenteleden te ontmoeten.
De opbrengst van de oliebollen, appelbeignets en talenten is bestemd voor de zending.
De opbrengst van de verkoopkramen zijn bedoeld voor de PZC en de Jeugdbondactie.

Hartelijke groeten van de eindejaarscommissie,
Carolien, Marcel, Klaas, Mariska, Iris

Moederkring

| Openbare berichten | No Comments
Moederkring Wat een belangstelling tijdens de aflopen avond van de Moederkring! Met zo’n zestig - jongere en oudere - vrouwen luisterden we naar de lezing van Carolien Luitjes over de…