Skip to main content

+12 vereniging

Wij zijn de +12 van de Gereformeerde Gemeente van Apeldoorn, een enthousiaste groep jongeren die elkaar om de week op vrijdag ontmoet. Vaak is dit in een van de zalen van de kerk, maar soms gaan we ook op avontuur. Dit varieert van een heuse dropping en een sportavond tot levend stratego in het park.
Een ‘normale’ JV-avond bestaat uit twee delen: een deel voor de pauze en een deel na de pauze. Voor de pauze staat Gods Woord centraal, vaak gekoppeld aan een thema uit ons dagelijks leven. We denken bijvoorbeeld met elkaar na over onze plek in de gemeente. Ook bespreken we hoe we een lichtend licht en een zoutend zout kunnen zijn. Meestal zijn er ook een aantal gespreksvragen of stellingen waar we het in kleine groepjes met elkaar over hebben.
Vervolgens is het pauze, waarbij we om de beurt voor iets lekkers zorgen. Je wilt niet weten hoeveel heerlijke versgebakken cake en taart we al hebben kunnen verorberen.
Na de pauze is het vrijwel altijd tijd voor actie. Of het nu binnen of buiten is, onze lachspieren worden meestal voldoende getraind. Ook wordt onze creativiteit en samenwerking vaak op de proef gesteld.
Soms verzint de leiding een spel, maar het merendeel van de avonden hebben de leden zelf een spel in petto.

Ben jij er dit seizoen ook bij? In de kerkbode of in de app staat de meest recente informatie.

Contactgegevens

Voorzitter
Dhr. H.J.M. Baan

Secretaresse
Mevr. B.D.R. Haase – van der Meer

Penningmeester
Dhr. G.J.A. Haase

Lid
Mevr. M. Bogerd – Bisschop
Dhr. E. Koekoek

NL25 RABO 0334 7854 05